10

Workshop II


Løsningsorienteret workshop til intern brug

Håndtering

Ved I, at medarbejderne i jeres virksomhed udsættes for digital chikane fra eksterne personer, kan I med fordel afsætte tid til denne workshop, hvor I i fællesskab udvikler løsninger, der kan hindre og forebygge chikanen.

Formål

I workshoppen arbejder deltagerne sammen i grupper for at udvikle konkrete initiativer som løsningsforslag til at forebygge digital chikane fra eksterne hos jer. Formålet med workshoppen er, at ledelsen kan tage initiativerne videre i arbejdet med digital chikane samtidig med, at medarbejderne er inddraget i processen.

Indhold

Værktøjet består en PDF, der giver en kort introduktion til, hvordan I sammen udvikler konkrete løsninger samt forslag til, hvordan workshoppen kan faciliteres. Til værktøjet hører også en PowerPoint, som frit kan anvendes som inspiration til, hvordan workshoppen kan afholdes.

Sådan bruger du værktøjet

Facilitator læser værktøjet i gennem og forbereder workshoppen. I workshoppen præsenteres IGLO-modellen (eventuelt ved brug af den foreslåede PowerPoint-præsentation). Herefter arbejder deltagerne sammen i grupper om initiativer med afsæt i at udvikle løsninger, som rammer de relevante dele af organisationen.

Efter gruppearbejdet præsenteres de forskellige initiativer i plenum. Initiativerne kan dernæst anvendes I jeres videre arbejde med digital chikane og forhåbentligt blive implementeret i praksis.

Fase
Håndtering
Workshop-tid
2 timer
Målgruppe
Ledere, HR, TR og medarbejdere
Workshop II - Udvikling af konkrete initivativer
Workshop II - Præsentation
11

Næste værktøjOpfølgningsskema


Følg op internt på arbejdet med digital chikane

Oversigt