1

Spørgeskema og interviewguide


Er I ramt af digital chikane fra eksterne?

Undersøgelse

Står I som virksomhed og vil arbejde med en indsats for at forebygge og håndtere digital chikane i fremtiden, kan det være et rigtig godt første skridt at blive klogere på den nuværende situation.

Med dette værktøj har I en skabelon til et spørgeskema, der kommer omkring de vigtigste emner relateret til digital chikane.

Formål

Værktøjets formål er at undersøge eventuelt omfang og karakter af digital chikane gennem en intern undersøgelse.

Indhold

Skabelon til spørgeskema med 31 spørgsmål og svarmuligheder, der kan bruges i en kvantitativ undersøgelse af forholdene omkring digital chikane i virksomheden. Spørgeskemaet indeholder også spørgsmål til afdækning af intern digital chikane, til inspiration. Herudover findes sidst en kort interviewguide, hvis du som leder ønsker at undersøge medarbejdernes oplevelser mere i dybden.

Sådan bruger du værktøjet

Til download findes eksempel på spørgeskema til intern undersøgelse af karakter og omfang af digital chikane i organisationen. Herudover spørges også ind til konsekvenser af den digitale chikane, samt medarbejderens oplevelse af virksomhedens håndtering. Spørgsmålene kan sendes direkte ud alle medarbejdere, eller man kan som leder prioritere og udvælge nogen.

Download herunder udsendingsklare spørgsmål inkl. svarmuligheder til brug i kvantitativ undersøgelse samt interviewguide til brug i kvalitativ undersøgelse

Fase
Undersøgelse
Tid/læsetid
Ca. 15 minutter
Målgruppe
Ledere
Spørgeskema om digital chikane
00:56
Spørgeskema og interviewguide
2

Næste værktøjWorkshop I


Afdæk problemer med digital chikane fra eksterne

Oversigt